O podjetju

Smo specializirano podjetje za svetovanje in prodajo promocijskih sladkarij z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju. Ponujamo vam celovit izbor najkvalitetnejših izdelkov za vse poslovne priložnosti od promocij do obdarovanj. Naši zanesljivi proizvajalci promocijskih sladkarij, ki prihajajo iz Slovenije in Europe, so dodatno zagotovilo za naše kvalitetne usluge. 

Svoje želje in potrebe nam zaupajo mala in velika podjetja, ki so prepoznala neprecenljiv pomen direktne, nevsiljive in prijazne komunikacije s svojimi kupci in poslovnimi partnerji. Le kaj je pri tem lahko bolj učinkovito in cenovno ugodnejše kot sladko promocijsko darilce z vašim logotipom, ki v stranki prebudi pozitivna čustva. Prijaznost, gostoljubnost in nenazadnje profesionalni odnos, ki ga na ta način izkazuje vaše podjetje in osebje je neprecenljiv kapital za vaš poslovni uspeh. Ne pozabite;

Nakupna odločitev je v veliki meri odvisna tudi od prisotnosti pozitivnih čustev, na le-ta pa si vsekakor želimo vplivati, kaj ne?

Pokličite nas ali nam pišite. Skupaj bomo ustvarili izdelek, ki bo navduševal vaše stranke, vas pa navdajal s ponosom.

Naj bo tudi vaša promocija, promocija z okusommm...

Rok Cizelj